Paprastas antros eilės atstatymo teoremos įrodymas - Baltrūnas, Aleksandras (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Darbe pateikiamas paprastas antros eilėes atstatymo teoremos įrodymas plačiai subeksponentinių skirstinių klasei.