Simplekso algoritmo taikymai, analizuojant optimalaus sprendinio jautrumą tiesinio optimizavimo modelio parametrų reikšmių pokyčiams - Šukys, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Santraukos nėra.