Vamzdžių su tekančiu skysčiu įlinkio ir normaliųjų įtempimų skaičiavimas staigios skersinės apkrovos atveju - Didžgalvis, Rimantas; Sudintas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Santraukos nėra.