Lentelės daugiareikšmėms modalinėms propozicinėms logikoms - Sakalauskaitė, Jūratė (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Pateiktos lentelių sistemos daugiareikšmėms modalinėms propozicinėms logikoms. Šioms sistemoms įrodytos neprieštaringumo ir pilnumo teoremos.