Kompiuterinės algebros panaudojimas mokymo procese - Domarkas, Aleksas; Misevičius, Gintautas; Pakalnytė, Violeta; Pincevičius, Albertas; Rakauskas, Rimantas-Jonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Santraukos nėra.