Glodus interpoliavimas dvikampėmis paviršių skiautėmis - Karčiauskas, Kę (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Straipsnyje pateikiama racionalių dvikampių skiaučių schema, apibendrinanti darbe [3] sukonstruotus dvikampius paviršius. Taip pat parodoma, kaip naujo tipo skiautėmis glodžiai užpildomas dvikampis plyšys tarp Šteinerio paviršių.