Apie (f, g) kolektoriaus liestinės pluošto struktūrą, apibrėžtą 2 formomis - Baškienė, Angelė (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Tiriamos (f, g)-daugdaros Mn, analogiškos Kelerio daugdaroms. Įrodyta, jog liečiamajame pluošte T(Mn) afinoriaus f pilnas liftas cf kartu su 2-formomis, kurias apibrėžia daugdaros Mn struktūrinis kovariantinis tenzorius, indukuoja tokią pat struktūrą kaip ir bazės struktūra. Rasti ryšiai tarp daugdarų Mn ir T(Mn) struktūrinių tenzorių.