Košy uždavinys antrosios eilės nehomogeninei išsigimusiajai elipsinei lygčiai - Korsakienė, Daiva (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Nagrinėjamas Košy uždavinys nehomogeninei elipsinei lygčiai daugiamatėje kompleksinėje erdvėje. Sprendinys randamas laipsnine eilute. Trimatėje erdvėje sprendinys išreiškiamas hipergeometrine funkcija.