p-plėtinių su dviem kritiniais taškais Galua grupės - Markšaitis, Hamletas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Rasta 3-plėtinio su kritiniais taškais 3 ir 19 Galua grupės struktūra pagal trečiąjį apatinės centrinės eilutės narį.