Apie kai kurių dzeta funkcijų tiesinių kombinacijų nulių skaičiaus įvertį - Laurinčikas, Antanas; Matsumoto, Kohji (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Straipsnyje nagrinėjamos dzeta funkcijos, apibrėžiamos polinomine Eulerio sandauga, ir gaunamas šių funkcijų tiesinių kombinacijų nulių skaičiaus įvertis iš apačios.