Apie holomorfinių parabolinių formų Dirichlet eilučių universalumą - Kačėnas , Audrius; Laurinčika, Antanas; Matsumoto, Kohji (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Straipsnyje įrodyta universalumo teorema apie analizinės funkcijos tolygią aproksimaciją Dirichlet eilutės, susietos su holomorfine paraboline forma, postūmiais.