Viena paslinktojo ketvirto Rymano dzeta funkcijos su svoriu vidurkio išraiška - Kačėnas, Audrius (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Šiame straipsnyje nagrinėjamas Rymano dzeta funkcijos paslinktasis ketvirtasis vidurkis su svoriu. Naudojantis klasikiniais analizinės skaičių teorijos metodais, gaunama jo tiksli išraiška per koeficientų σa(n) funkcijų integralus. Ši išraiška gali būti naudojama, įrodant Rymano dzeta funkcijos pasliktojo ketvirtojo vidurkio asimptotinę formulę.