Pastaba apie iš eilės einančių natūraliųjų skaičių multiplikatyvų priklausomumą - Dubickas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Tegu k(n) yra mažiausias k ∊ ℕ, toks kad skaičiai n, n + 1, n + 2, . . . , n + k yra multiplikatyviai priklausomi virš ℚ. Straipsnyje įrodoma, kad egzistuoja ba galo daug natūraliųjų n, kuriems teisinga nelygybė k(n) < exp (√(2 + ε) log log log n).