Netiesinė difuzija trimatėje erdvėje - Janavičius, Arvydas Juozapas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Gautas apytikslis trimatės netiesinės difuzijos lygties sprendinys, tinkamas mikroelektronikos technologijoms. Šis sprendinys gali būti panaudotas gauti tikslesniems priartėjimams.