Vamzdžio su tekančiu skysčiu įlinkio ir įtempimų skaičiavimas kintamos grunto apkrovos atveju - Didžgalvis, Rimantas; Sudintas, Antanas; Tiknevičienė, Irena (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Santraukos nėra.