Projektavimo taikymo tikslingumas klasifikavime - Jakimauskas, Gintautas; Krikštolaitis, Ričardas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Nagrinėtas tikslinio projektavimo algoritmo taikymo tikslingumas vertinant aposteriorines tikimybes iš imties, kai stebimas atsitiktinis dydis tenkina daugiamačio Gauso mišinio modelį. Pateikiami kompiuterinio modeliavimo rezultatai.