Vežimėlio judesio modeliai - Listopadslcis, Narimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Vežimėlio judesys aprašomas diferencialinių lygčių sistemomis, kurių sprendimui panaudotas adaptyvus ketvirtos eilės Rungės ir Kutos metodas. Sukurtos programinės priemonės šių uždavinių sprendimui.