Algebrinė iškilių skiaučių kombinacijų versija - Karčiauskas, Kęstutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Darbe pateikiama algebrinė iškilių skiaučių kombinacijų versija. Taip pat apibendrinami Kunso ir Šteinerio paviršiai daugiakampėms skiautėms. Skiaučių konstravimui naudojama algebrinėje geometrijoje gerai žinoma bazinių taškų technika, kuri geometriniame modeliavime nėra paplitusi.