Apibendrintieji skaičiai ir modifikuotosios L-funkcijos - Stankus, Eugenijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Nagrinėjami įvairių apibendrintųjų skaičių sistemų pasiskirstymų aritmetinėse progresijose klausimai. Įrodomas modifikuotosios L-funkcijos, susijusios su apibendrintųjų pirminių skaičių seka p + r, analiziškumas pusplokštumėje σ > 0,9.