Dėl analizinių kombinatorinių struktūrų problemų - Manstavičius, Eugenijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Darbe išplėstos autoriaus analizinio rezultato, įrodyto [8] straipsnyje, taikymo sritys. Apibendrintos kartotinių aibių bei atrankų skaičių asimptotinės formulės, aritmetiniuose pusgrupiuose gauta multiplikatyviųjų funkcijų reikšmių sumų išraiškų.