Apie Lercho dzeta funkcijos kvadrato vidurkį - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Straipsnyje gauti Lercho dzeta funkcijos kvadrato vidurkio liekamojo nario įverčiai kritinėje juostoje.