Pastaba apie eksponentinio tipo funkcijas - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Straipsnyje nagrinėjama eksponentinio tipo funkcija, priklausanti nuo pirminių skaičių. Gauta tos funkcijos viena savybė, naudojama universalumo teorijoje.