Pluoštai virš kvantaloidų - Gylys, Remigijus Petras (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Tiriamos aibės su reikšmėmis iš kvantaloido. Išvestos formulės apibendrina nesenus C.J. Mulvey ir M. Nawaz rezultatus.