Daugiamačių autoregresinių sekų segmentacija - Lipeika, Antanas; Lipeikienė, Joana (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Darbe nagrinėjama daugiamačių autoregresinių sekų segmentacija naudojant maksimalaus tikėtinumo įvertį. Pasiūlytas efektyvus tikėtinumo funkcijos maksimumo paieškos būdas.