Sprindžuko darbai , Lietuvos matematikos rinkinyje`` - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Straipsnyje pateikta žymaus baltarusių matematiko V.G. Sprindžuko darbų , Lietuvos matematikos rinkianyje" apžvalga.