Logaritminės eilės begalinio indekso homogeninė charakteristinė integralinė singuliarioji lygtis - Alekna, Petras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Specialiai apibrėžus integralinės lygties koeficientus a(t) ir b(t) gauti homogeninės charakteristinės integralinės lygties aprėžti sprendiniai, įrodžius šios lygties ir ją atitinkančio homogeninio kraštinio Rymano uždavinio ekvivalentumą.