Atkarpomis deterministinių procesų taikymas patikimumo uždaviniuose - Kopustinskas, Vytis; Pragarauskas, Henrikas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Straipsnyje nagrinėjami sudėtingų techninių sistemų patikimumo įvertinimo uždaviniai taikant stochastines diferencialines lygtis. Kaip pavyzdys, nagrinėta Ignalinos AE Avarijų Lokalizacijos Sistema.