Daugiamatės ribinės teoremos trigonometriniams polinomams - Šleževičienė, Rasa (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Straipsnyje įrodomos dvi daugiamatės ribinės teoremos trigonometriniams polinomams tikimybinių matų silpno konvergavimo prasme.