Izoliuojančios sistemos ir tenzorinės sandaugos Pročezi kategorijoje - Kaučikas, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Įrodyta, kad Pročezio kategorijoje tenzorinė monomorfizmų sandauga nelygi nuliui. Maksimalus idealas, nesikertantis su izoliuojančia sistema, yra stipriai pirminis.