Apie H(D)-reikšmius atsitiktinius elementus - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Straipsnyje nagrinėjamas nepriklausomų H(G1) x . . . x H(Gn)-reikšmių atsitiktinių elementų eilutės nešėjas. Čia H(D) yra funkcijų, analizinių srityje D, erdvė su tolygaus konvergavimo ant kompaktų topologija.