Išsprendžiamoji procedūra dinaminės logikos fragmentui - Pliuškevičienė, Aida (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Pasiūlyta dedukcija pagrįsta išsprendžiamoji procedūra miniskopizuotam pirmos eilės dinaminės logikos fragmentui. Pasiūlyta išsprendžiamoji procedūra yra korektiška ir pilna.