Informatikos specialistų ruošimas Vilniaus universiteto matematikos ir informatikos fakultete - Norgėla, Stanislovas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Straipsnyje aprašoma informatikos specialistų ruošimo pradžia laikotarpiu iki 1979 metų. Pateikiamos disciplinų programos, gamybinių praktikų atlikimo vietos ir datos, pirmųjų programavimo seminarų pranešimų temos.