Logaritminės eilės begalinio indekso charakteristinė integralinė singuliarioji lygtis - Alekna, Petras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Specialiai apibrėžus integralinės singuliariosios lygties koeficientų a(t), b(t) skirtumą ir sumą, gauti šios lygties aprėžti sprendiniai.