Stochastinių integralinių lygčių, valdomų tolydžiųjų p-semimartingalų, aproksimacija - Kubilius, Kęstutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Nagrinėjama integralinių lygčių, valdomų tolydžiųjų p-semimartingalų, Vong-Zakai tipo aproksimacija.