Tolygūs pasiskirstymai ant keturmačio toro. II - Misevičius, Gintautas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Įrodoma teorema apie keturmačio toro dvimačių paviršių transformacijų tolygų pasiskirstymą. Įrodymas remiasi D. Moskvin, V. Dubrovin [2] ir V. Leonov [5] idėjomis.