Tayloro koeficientų įvertis - Manstavičius, Eugenijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Darbe gautas analizinės vienetiniame skritulyje funkcijos, dažnai sutinkamos kombinatorikoje, Tayloro koeficientų įvertis. Šie koeficientai išreiškia atvaizdžių, apibrėžtų ansambliuose, kartotinėse svorinėse aibėse, adityviuose aritmetiniuose pusgrupiuose, reikšmių vidurkines savybes.