Šešetasis Rymano dzeta funkcijos momentas kritinėje juostoje - Kačėnas, Audrius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Straipsnyje nagrinėjamas šeštasis Rymano dzeta funkcijos momentas kritinėje juostoje. Gautas įvertis ∫0 T |ζ(σ + it)|6 dt = T ∑m=1∞ d23 (m)m-2σ + O(T5/2-3σ+ ε) + O(Tε), tolygiai σ atžvilgiu, kai 1/2 < σ ≤ σ0 < 1.