Ribinė teorema Hurwitz’o dzeta funkcijai meromorfinių funkcijų erdvėje - Ignatavičiūtė, Jolita (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Įrodoma diskreti ribinė teorema Hurwitz’o dzeta funkcijai meromorfinių funkcijų erdvėje.