Ribinė teorema Rymano dzeta funkcijai tolydžių funkcijų erdvėje - Belov, Igor (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Straipsnyje įrodoma ribinė teorema tolydžių funkcijų erdvėje silpno tikimybinių matų konvergavimo prasme Rymano dzeta funkcijai arti kritinės tiesės.