Diskrečiosios ribinės teoremos bendriesiems Dirichlet polinomams - Macaitienė, Renata (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Įrodytos diskrečios ribinės teoremos bendriesiems Dirichlet polinomams silpno matų konvergavimo prasme. Nurodytas išreikštinis ribinis matų pavidalas.