, Plug-in`` ir tikėtinumo santykio taisyklių palyginimas klasifikacijoje - Dučinskas, Kęstutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Straipsnyje pateiktas vidutinės klasifikavimo klaidos padidėjimo asimptotinis skleidinys , plug-in`` ir tikėtinumo santykio taisyklėms homoskedastinių normalinių populiacijų atvejui.