Išsprendžiamoji procedūra kvantorinės skaidaus laiko logikos fragmentui - Pliuškevičienė, Aida (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Pasiūlyta dedukcija pagrįsta išsprendžiamoji procedūra miniskopizuotam pirmos eilės kvantorinės skaidaus laiko logikos fragmentui. Pasiūlyta išsprendžiamoji procedūra yra korektiška ir pilna.