Branduolinio reaktoriaus matematinis modelis su vėlavimu, priklausančiu nuo reaktoriaus galios - Bučys, Kostas; Grigolienė, Rasa; Janutėnienė, Jolanta; Švitra, Donatas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Santraukos nėra.