Verslo taisyklių modeliavimas koncepciniais grafais ir jų realizavimas naudojant aktyvių duomenų bazių trigerius - Valatkaitė, Irma; Vasilecas, Olegas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Santraukos nėra.