Asinchroninio ir sinchroninio mokymosi modelių informacinės architektūros - Jarmuškaitė, Lina; Kulvietienė, Regina; Šileikienė, Irma (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Analizuojami bei lyginami asinchroninis ir sinchroninis mokymosi modeliai, naudojami nuotolinėse studijose. Pristatytos juos realizuojančios informacinės technologijos ir jų architektūra. Pateikta VGTU asinchroninio mokymosi modelio informacinė architektūra.