Išsigimusios elipsinės lygties Koši uždavinys - Korsakienė , Daina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Randamas lygties z2(uzz + zkΔu) + μzuz + λu = 0 sprendinys, kai lygties ρ(ρ - 1) + μρ + λ = 0 sprendinių skirtumas nėra sveikasis skaičius.