Nehomogeninis kraštinis Rymano uždavinys su logaritminės eilės neaprėžtu koeficientu pusplokštumei - Alekna, Petras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Išnagrinėtas nehomogeninis kraštinis Rymano uždavinys su neaprėžtu koeficientu. Gauta bendrojo sprendinio išraiška aprėžtų analizinių funkciją klasėje B.