Apie Dedekindo dzeta funkcijos išvestinės nulius - Šleževičienė, Rasa (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Straipsnyje nagrinėjamas Dedekindo dzeta funkcijos išvestinės nulių pasiskirstymas juostoje 0 ≤ Re s < 1/2 realiųjų kvadratinių skaičių kūnų atveju.