Kėliniai be trumpų ciklų - Manstavičius, Eugenijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Išvesta simetrinės grupės keitinių be trumpų ciklų skaičiaus asimptotinė formulė. Pagrindinis narys išreikštas per tam tikros diferencialinės lygties su vėluojančiu argumentu sprendinį.