Ribinė teorema normuotų parabolinių formų dzeta funkcijoms - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Straipsnyje įrodyta ribinė teorema silpno matų konvergavimo prasme normuotų parabolinių formų dzeta funkcijoms tolydžių funkcijų erdvėje.